Ontwerp

Om tot de aanleg van de gewenste tuin te over te gaan is het van belang om eerst een duidelijk op uw wensen afgestemd en doordacht ontwerp te realiseren. Een tuin aanleggen doe je immers voor jaren en een ieder heeft een eigen wensenlijst.

Hoe gaan wij te werk:
In een eerste gesprek/afspraak luisteren we uiteraard goed naar de klant en zijn en/of haar wensen en zullen wij waar nodig is alvast met u meedenken met alle zaken die betrekking hebben tot de aanleg van de tuin.

Daarna gaan wij voor u aan de slag met de informatie die we van u hebben ontvangen en wel als volgt:

We gaan de tuin inmeten.
We bieden u daarna een schetsontwerp en een eerste kostenbegroting om te onderzoeken of alles binnen het gestelde budget blijft.

In een tweede gesprek/afspraak bieden wij u dit aan en word er vaak nog aanvullende informatie gegeven en eventuele wijzigingen doorgesproken en daarna bieden wij u:

Het definitieve ontwerp.
Een gedetailleerde offerte.
Eventueel een beplantingsplan.

En indien nodig detail tekeningen van eventuele bouwwerken in de tuin, zoals tuinafscheidingen, tuinhuis/veranda, metselwerken, zwembaden/jaccuzzi of eventuele andere voorkomende bouwwerken.

Dit alles zullen wij u toesturen en indien gewenst maken we daarna nog een derde afspraak om eventuele vragen en/of opmerkingen voor u te kunnen beantwoorden.

En gaan ervan uit dat we u er dan van overtuigd hebben om voor ons te kiezen en zullen we gezamenlijk een startdatum kiezen voor wat betreft de planning en de uitvoering van de werkzaamheden.

Wij ontwerpen voor u met geavanceerde tekenprogramma’s zodat we de eventuele wijzigingen en/of aanpassingen snel toe kunnen passen.

Hebben wij uw interesse gewekt neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.